Aisha Vissers

Logo - Aisha Vissers

OVER MIJ

Welkom!
Ik ben een enthousiaste en gepassioneerde persoon die ernaar streeft om de wereld een stukje mooier te maken door middel van liefde, positieve verandering en het delen van mijn expertise. Mijn missie is om jou te helpen en te begeleiden op jouw eigen pad van groei, transformatie en zelfliefde.

Mijn reis begon in een liefdevol en warm gezin, waar ik het geluk had om op te groeien met liefdevolle ouders en een geweldig zusje. Deze achtergrond heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben: iemand die gelooft in de kracht van liefde, zelfstandigheid, empathie, kracht en verbinding.

Ik heb echter ook moeilijke tijden gekend, waarin ik heb ervaren hoe het is om vast te zitten in toxische relaties, over mijn eigen grenzen te gaan en mijn eigen behoeften te verwaarlozen. Deze ervaringen hebben mij waardevolle lessen geleerd en hebben mij geïnspireerd om anderen te helpen die mogelijk in vergelijkbare situaties verkeren.

Een reis naar zelfliefde en innerlijke kracht.

Als empowerment coach en expert in zelfliefde, bied ik een veilige en ondersteunende ruimte waarin jij jezelf kunt verkennen, persoonlijke groei kunt ervaren en jouw innerlijke heelheid kunt omarmen. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw zelfvertrouwen, het stellen van gezonde grenzen en het ontwikkelen van zelfliefde, we gaan jouw goud ontdekken en de verborgen schatten vanuit jouw familielijn.

Ik geloof sterk in de kracht van bewust worden en de transformatie die kan plaatsvinden wanneer we bereid zijn om naar binnen te kijken en onszelf te omarmen in al onze facetten. Ik wil jou helpen om jouw innerlijke kracht te vinden, zodat je kunt stralen en voluit kunt leven vanuit jouw potentieel.

Bij ons draait het om zelfliefde, de sleutel tot jouw geluk. Ben je het zat om te horen: “Alleen is ook maar alleen…”; “Wordt het niet eens tijd dat je een partner vindt…”; “Kun je dat wel alleen doen?”; “Weet je wel zeker dat je daartoe in staat bent?”; “Ik zou dat écht nooit doen als alleenstaande moeder…”. Maar ik heb het wel gedaan.

Stralen vanuit jouw
authentieke ZELF

Stralen vanuit jouw authentieke ZELF

Over mij

Waardoor kwamen deze lessen op mijn pad? omdat:

Als jij ook een leven vol vrijheid en voldoening wilt leiden, sta ik klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we ontdekken wat bij jou past, hoe je jouw angsten kunt transformeren en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Ik bied ondersteuning en positieve begeleiding, zodat jij het leven kunt leiden waar je naar verlangt.

Of je nu worstelt met zelfliefde, relaties, carrière, persoonlijke doelen of andere levensgebieden, ik ben er om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke reis. Samen zullen we bouwen aan een sterke basis van zelfliefde en veerkracht, zodat je het leven kunt leiden waar je altijd van hebt gedroomd

Tijdens mijn werk in de ouderenzorg hoor ik vaak:

‘’Jij hebt altijd zoveel tijd voor mij.’’
Ik neem letterlijk de tijd door aanwezig te zijn in het moment.

‘’Ik begrijp niet waarom ik het doe, maar ik vertel jou mijn hele levensverhaal.’’
We hebben allemaal iemand nodig om ons hart bij te luchten. Iemand die er even helemaal voor je is zodat je je gehoord en
gezien voelt en het niet alleen hoeft te doen. 

‘’Bij jou voel ik me rustig.’’
Het geeft ons de moed om naar binnen te keren, onze eigen wijsheid te ontdekken en te omarmen.

’Ik hou van je.’’
Het luisteren van hart naar hart zonder oordeel en het (mee)voelen maakt dat we samen een intense verbinding voelen.

‘’Wil je met mij trouwen?’’
Een grapje van een lieve cliënt. Naast die intense verbinding vind ik humor in mijn werk belangrijk. Dit houdt het luchtig en speels.