Aisha Vissers

Logo - Aisha Vissers

THERAPIE AANBOD

Allereerst maken we vrijblijvend kennis. Ik stel je hulpvraag vast. Samen kijken we wat het beste bij je past. Doordat ik gedurende mijn leven verschillende tools in mijn gereedschapskist heb verzameld ben ik in staat je een op maat sessie aan te bieden. Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeften. 

De sessie die ik je geef is daarom speciaal voor jou gemaakt.

Ben jij een alleenstaande moeder en vrouw die op zoek is naar meer balans in haar leven? Wil je het plezier terugvinden in zowel je dagelijkse leven als je werk? Verlang je ernaar om weer te voelen waar jij echt blij van wordt? Ik begrijp je verlangens en ik ben er om je te ondersteunen.

Samen kunnen we ontdekken hoe jij kunt handelen vanuit jouw volledige potentieel. Ik wil je helpen om meer vrijheid en vrije tijd te ervaren, zodat je kunt genieten van de kostbare momenten met je kinderen. Laten we samen toekomstgericht kijken en jouw dromen waarmaken.

Als jij klaar bent om stappen te zetten en een leven te creëren dat jou vervulling en vreugde brengt, sta ik voor je klaar. Neem contact met me op en laten we samen aan de slag gaan. Jij verdient het om het beste uit jezelf te halen en een leven te leiden waarin je straalt als alleenstaande moeder en vrouw.

Coach / Therapie

Coaching en therapie bieden een waardevol proces van innerlijke groei, speciaal ontworpen om alleenstaande moeders en vrouwen te ondersteunen bij hun reis naar bewustwording en zelfontplooiing gebruik krachtige technieken die aangepast zijn op jouw persoonlijke behoeften, waaronder systemisch werk.

Met tafelopstellingen van poppetjes, tekeningen en symbolen maken we de dynamiek van jouw leven visueel inzichtelijk. Dit biedt diepgaande inzichten in jouw persoonlijke overtuigingen en patronen, die invloed hebben op jouw leven en dat van je kinderen.”

In onze één-op-één sessies gebruiken we vloerankers om emoties, gevoelens en gedachtenpatronen zichtbaar en voelbaar te maken. Dit helpt je blokkades te herkennen, los te laten en positieve veranderingen te creëren.”

Hypnotherapie is een effectieve methode waarmee ik je begeleid in een lichte trance, waardoor je inzichten krijgt in je onbewuste en onderbewuste. Dit helpt je om diepere lagen van jezelf te verkennen, belemmerende overtuigingen te transformeren en zelfliefde en empowerment te versterken.”

In regressietherapie gaan we samen terug in de tijd om de oorsprong van problemen en patronen te ontdekken. Voor alleenstaande moeders en vrouwen is dit een krachtige manier om emotionele bagage en beperkende overtuigingen los te laten. Zo ontdek je het ware goud in jezelf en binnen jouw familielijn, waardoor je met meer vertrouwen en kracht in het leven kunt staan.

TARIEVEN

Vrijblijvend kennisgesprek 
Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en geeft ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te bespreken of we een goede match zijn.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend én gratis. 

Als wij ons er allebei goed bij voelen, dan gaan we samen aan de slag.
Een duursessie ongeveer 1 tot 1,5 uur. €80,00 (excl. btw).

Pakket: 5 of 10 sessies
5 sessies €575,00              10 sessies €1125,00